Γενικά

«Σκότωσε» την Φενέρ ο… Σούπερ Μάριο! (video)

Απόσβεση του ηγεμονικού συμβολαίου του κάνει ο Μάριο Γκόμεζ! Ο Γερμανός φορ σκόραρε δις και οδήγησε την Μπεσίκτας στη μεγάλη νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (3-2), σε μια ματσάρα που τα ‘χε όλα.

Σεσημασμένος «δολοφόνος» των τουρκικών γηπέδων αποδεικνύεται ο Μάριο Γκόμεζ!

Ο Γερμανός επιθετικός βρήκε ξανά δίχτυα και μάλιστα δύο φορές στο μεγάλο ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσε. Κάπως έτσι οδήγησε την Μπεσίκτας στο σπουδαίο 3-2, το οποίο ύστερα από έξι αγωνιστικές έφερε τους μαυραετούς στην κορυφή σε συγκατοίκηση με την ομάδα του Περέιρα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν χάρη στο αυτογκόλ του Κιάερ στο 20', ενώ ο Σούπερ Μάριο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του τέσσερα λεπτά αργότερα, αναγκάζοντας τον κόσμο να ξεσπάσει σε... τρελό γλέντι στις εξέδρες. Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και με το νέο αυτογκόλ, αυτή τη φορά του Τόσιτς, μείωσαν σε 2-1 και κρατήθηκαν ζωντανοί για το θετικό αποτέλεσμα.

Στο 61' ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο (έμεινε ξανά στον πάγκο κι ενώ... δεν γουστάρει καθόλου τον Περέιρα) και τέσσερα λεπτά αργότερα ισοφάρισε (με φοβερή κίνηση και ασίστ του Σεν). Κι όμως η Μπεσίκτας δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Μάριο Γκόμεζ με κεφαλιά-ψαράκι στην καρδιά της άμυνας, χάρισε τους τρεις βαθμούς, διαμορφώνοντας στο 74' το τελικό σκορ (κι ενώ λίγο αργότερα ο Φαν Πέρσι είχε δοκάρι σε κεφαλιά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x