Stoiximan Super League

«Σκούρα» τα πράγματα για Αραούχο στην ΑΕΚ

Μηνύματα που επιβεβαιώνουν τη δυσκολία του να κρατήσει η ΑΕΚ τον Σέρχιο Αραούχο έρχονται από τη Λας Πάλμας. Πρόεδρος, τεχνικός διευθυντής και ο παλιότερος παίκτης θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του.

Σημάδια που κλονίζουν ακόμα περισσότερο τις ελπίδες της ΑΕΚ να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Σέρχιο Αραούχο φαίνονται από την Ισπανία.

Έχοντας καταλάβει ήδη τη δυσκολία του να κρατήσει τον Αργεντινό και μετά το καλοκαίρι, η «Ένωση» λαμβάνει μηνύματα από τη Λας Πάλμας που πολύ θα ήθελε να είναι κινήσεις τακτικής από την πλευρά του ισπανικού συλλόγου.

Με αφορμή λοιπόν την επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, οι δηλώσεις βασικών συντελεστών της που μεταφέρει η «Live Sport», είναι χαρακτηριστικές. Γιατί τόσο ο πρόεδρος, όσο και ο τεχνικός διευθυντής και ο παλιότερος παίκτης δείχνουν να θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του.

«Στην επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Αραούχο θα είναι επιθετικό δίδυμο με τον Μάρκο Λιβάχα στη Λας Πάλμας και με αυτούς θα κάνουμε μεγάλα πράγματα, με το πιστόλι στο χέρι και τους κανονιέρηδες μας έτοιμους», ανέφερε με νόημα ο πρόεδρος Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες στη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα του νησιού των Καναρίων, την «La Provincia».

Από την άλλη, ο κολλητός του φίλος, Αϊτάμι, ανέφερε: «Επέστρεψε στον καλό δρόμο με την ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ, μακάρι να πάρει στην Ελλάδα έναν τίτλο, αλλά η θέση του είναι εδώ».

Δεδομένου δε ότι ο προπονητής που τον άφησε εκτός ομάδας (Κίκε Σετιέν) θα αποχωρήσει το καλοκαίρι και ότι τα νήματα θα κινήσει ο Χουάν Κάρλος Βαλερόν, μεγάλη σημασία έχει το μήνυμα του τεχνικού διευθυντή στον Αραούχο, που φέρεται να λέει «σε περιμένω σπίτι σου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x