Γ' Εθνική

Σοβαρή και η… δεύτερη ΑΕΚ

Ανάλογα σοβαρό πρόσωπο με τους βασικούς (στην πρεμιέρα της τρίτης κατηγορίας) έδειξαν οι αναπληρωματικοί της ΑΕΚ. Με πρωταγωνιστή τον Ράμα, οι νεαροί «ξεμπούκωσαν» με 5-0 απέναντι στον Διόνυσο.

Όλη τη βδομάδα έμοιαζε φαβορί για την αποστολή της πρεμιέρας. Τελικά τη θέση την πήρε ο Πόποβιτς. Αυτό όμως δεν πτόησε τον Ρενάλντο Ράμα.

Μετά και το τετ-α-τετ που είχε μαζί του ο Τραϊανός Δέλλας (στο οποίο του εξήγησε πως ο Κροάτης προτιμήθηκε λόγω εμπειρίας), ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν εκ των πρωταγωνιστών του φιλικού που έγινε στα Σπάτα με τον Διόνυσο και βρήκε νικήτρια την ΑΕΚ με 5-0.

Ο Ράμα είχε καλή απόδοση και σκόραρε δυο φορές στο παιχνίδι που έγινε για τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν με τον Μανδραϊκό. Την ευκαιρία αξιοποίησε, δε και ο Δημγκιόκας, που επίσης πέτυχε δυο γκολ -με το άλλο να σημειώνεται από τον Μούργκα. Στα θετικά του τεστ σημειώνεται και το ένα ακόμα ματς που πήρε στα πόδια του ο Μπρούνο Τσιρίλο, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Γεωργέας και Ρόβας, που δεν έπαιξαν λόγω τιμωρίας στην πρεμιέρα.

Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο ημίχρονο ο Δέλλας χρησιμοποίησε τους: Καραγκιολίδη, Αργυρίου, Γεωργέα, Γροντή, Πεταυράκη, Ρόβα, Τσούπρο, Τσιρίλο, Μούργκα, Ράμα και Δημγκιόκα. Στο δεύτερο μέρος, δε, οι Ντούνης, Κάτσικας, Ζιβάνοβιτς, Κέζος και Παληαρούτας πέρασαν στις θέσεις των Καραγκιολίδη, Γεωργέα, Ρόβα, Γροντή και Τσιρίλο.

Η καλή εικόνα, δε, των αναπληρωματικών στο φιλικό, σε συνδυασμό και με τη σοβαρή εμφάνιση των υπολοίπων στο πρώτο επίσημο ματς, οδήγησε τον Δέλλα στην απόφαση να τους δώσει ρεπό για την Τρίτη (με την επόμενη προπόνηση να ορίζεται την Τετάρτη στις 09:00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x