Stoiximan Super League

Σοβαρό ενδιαφέρον Εσπανιόλ για Ρομπέρτο

Η Εσπανιόλ ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Ρομπέρτο. Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Ισπανού γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Κάθε άλλο παρά απλώς φιλολογικό είναι το ενδιαφέρον της Εσπανιόλ για τον Ρομπέρτο. Σύμφωνα με τον «Γαύρο», ο 30χρονος γκολκίπερ είναι μεταξύ των τριών υποψηφίων του καταλανικού συλλόγου για τη θέση, με τους άλλους δύο να είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Ο Ισπανός άσος του Ολυμπιακού δεν έχει κρύψει πως θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά είναι αμφίβολο αν η Εσπανιόλ τον καλύπτει. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νέος προπονητής της ομάδας, Κίκε Φλόρες, είχε συνεργαστεί μαζί του στην Ατλέτικο αλλά δεν τον είχε βασική επιλογή.

Ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρει ο «Γαύρος» επικαλούμενος πηγές μάνατζερ, αξιώνει ένα ποσό μεταξύ 3 και 4 εκατομμυρίων για τον Ρομπέρτο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μάνατζέρ του, ο Μαριάνο Αγκιλάρ, που εκπροσωπεί και τον Αλμπέρτο Μποτία (που φημολογείται πως αν αποκτηθεί στόπερ είναι ο επικρατέστερος για να αποχωρήσει), βρίσκεται στην Αθήνα. Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x