Super League 2

Σοκ για Λαμία και ΟΦΗ

Στη Football League δεν υπάρχουν φαβορί. Η Λαμία υπέστην την πρώτη της ήττα, με 1-0 από τον Παναιγιάλειο, ενώ και ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 2-1 από τον Αγροτικό Αστέρα.

Στραβά μπήκε το 2017 για Λαμία και ΟΦΗ, που αμφότεροι ηττήθηκαν για την όγδοη αγωνιστική.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ είδε το αήττητό της στο πρωτάθλημα να σπάει στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο και τον Απόλλωνα Σμύρνης να περνά μόνος πρώτος στην κορυφή της Football League.

Ο Ηλίας Τσιλιγκίρης στο 59ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν στο 29’ δοκάρι με τον Φερφελή.

Παναιγιάλειος (Σπανός): Στρέζος, Ρότα, Βλάχος, Ντέμο, Τσιλιγκίρης, Καζναφέρης, Στίκας, Μπούζας, Κατίδης (62' Μωυσίδης), Κρητικός, Σκαρτσίλας.
Λαμία (Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου (46' Πεταυράκης), Αναστασιάδης, Κοτσώνης (74' Αυγενικού), Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης (68' Τσούκαλος), Βάντερσον, Φερφελής.
Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)

Δεύτερη ήττα για τον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα, με 2-1 από τον Αγροτικό Αστέρα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν χάρη στο γκολ του Κουκόλη στο 28’ με κεφαλιά και παρά την ισοφάριση του Μιλοσάβλιεφ με πέναλτι στο 48’, ήρθε το 2-1 του Γκέσιου στο 61’ με σουτ.

Η δικαιολογημένη αποβολή του Αντουκόρ στο 66’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα έκανε ακόμη δυσκολότερα τα πράγματα για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, ενώ και οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα στις καθυστερήσεις λόγω αποβολής του Δεινόπαππα.

Αγροτικός Αστέρας (Νεντίδης): Γουναρίδης, Αργυρίου, Κουκόλης, Βαφέας, Μπουτζίκος, Χατζής, Τάι, Τεγούσης, Πάτο, Δεινόπαππάς, Γκέσιος.
ΟΦΗ (Νιόπλιας): Δαύκος, Κώτσιος, Νάστος (46' Μιλοσάβλιεφ), Όστοϊτς, Βουό, Αντουκόρ, Όγκμποε (64' Χίσι), Ράντι, Μίκιτς (46' Κιάσσος), Βαλλιάνος, Μητρόπουλος.
Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x