Europa League

Σοκ για Ρόζενμποργκ στα χασομέρια, άλμα πρόκρισης Σοσιεδάδ

Η Σοσιεδάδ επικράτησε 3-0 της Βαρντάρ και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης, ενώ η Ζενίτ γλίτωσε την ήττα από την Ρόζενμποργκ στα χασομέρια (1-1) και σκέφτεται ήδη την επόμενη φάση!

Στην επόμενη φάση του Europa League προκρίθηκε η Ζενίτ που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα στην έδρα της Ρόζενμποργκ με γκολ του Κοκόριν στα χασομέρια (1-1). Άνετη και ωραία η Σοσιεδάδ, 3-0 την Βαρντάρ.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Ρόζενμποργκ-Ζενίτ 1-1
(55’ Μπέντνερ πέν. / 90’+4’ Κοκόριν)

Σοσιεδάδ-Βαρντάρ 3-0
(31’ Χουάνμι, 69’ Ντε λα Μπέγια, 82’ Μπαουτίστα)

Η βαθμολογία του 12ου ομίλου
Ζενίτ 10 (12-3)
Σοσιεδάδ 9 (14-3)
Ρόζενμποργκ 4 (5-9)
Βαρντάρ 0 (1-17)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική
Ζενίτ-Βαρντάρ
Ρόζενμποργκ-Σοσιεδάδ

Άνετη και ωραία η Σοσιεδάδ, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην Βαρντάρ και επικρατώντας με 2-0 έπιασε την Ζενίτ στην κορυφή του ομίλου. Ο Χουάνμι με τη συμπλήρωση μισής ώρας έλυσε τον… γόρδιο δεσμό και άνοιξε τον δρόμο της νίκης για την ομάδα του. Και ο πρώην άσος του Ολυμπαικού, ο Ντε λα Μπέγια ήρθε στο 68ο λεπτό να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην Σοσιεδάδ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπαουτίστα στο 82’.

Τα… φτερά της Ρόζενμποργκ έκοψε η Ζενίτ. Με γκολ του Κοκόριν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, οι Ρώσοι τέζαραν τους Νορβηγούς και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Europa League. Ο Μπέντνερ είχε ανοίξει το σκορ για τη Ρόζενμποργκ στο 55ο λεπτό από την άσπρη βούλα αλλά έχασε την τελευταία στιγμή τη νίκη μέσα από τα χέρια της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x