Super League 2

Σοκ με Μάνταλο!

Ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο υπέστη ο Πέτρος Μάνταλος που χειρουργείται και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Κάταγμα στο χέρι ο Αραβίδης, που θα κάνει συντηρητική αγωγή.

Τεράστιο πλήγμα για την ΑΕΚ! Ο Πέτρος Μάνταλος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν στη Football League, καθώς στον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο. Ο νεαρός μέσος θα υποβληθεί σήμερα κιόλας σε επέμβαση και υπολογίζεται πως θα λείψει 4-6 μήνες από τα γήπεδα, πράγμα που σημαίνει πως στόχος του είναι πλέον να προλάβει την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Δυσάρεστα, αν και όχι στον ίδιο βαθμό, είναι τα νέα για τον Χρήστο Αραβίδη. Υπέστη κάταγμα του τρίτου μετακάρπιου στο αριστερό του χέρι και θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή. Ενδεχομένως να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας παίζοντας με ειδικό προστατευτικό νάρθηκα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 και θα σηματοδοτήσει την έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα της Κυριακής με τον Φωστήρα στο γήπεδο του Ταύρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x