Stoiximan Super League

Σοκ: Απόπειρα επίθεσης με μαχαίρι και πιστόλι από κουκουλοφόρους στον Ουάρντα!

Θύμα επίθεσης από κουκουλοφόρους έπεσε ο Αμρ Ουάρντα το βράδυ της Τρίτης, με τον παίκτη να καταλήγει στο τμήμα για να δώσει κατάθεση. Σε άμεση κινητοποίηση ο Ατρόμητος.

Απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Καισαριανής με θύμα τον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου, Αμρ Ουάρντα.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης καθώς πήγαινε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, δύο κουκουλοφόροι τον πλησίασαν και άρχισαν να τον απειλούν, με τον έναν να κρατάει μαχαίρι και τον άλλον πιστόλι.

Ο παίκτης των Περιστεριωτών κατάφερε να τους ξεφύγει καθώς βρήκε καταφύγιο σε ένα κοντινό μαγαζί και φυσικά κάλεσε την αστυνομία ενώ βρέθηκε και στο τμήμα για να δώσει κατάθεση.

Ο Ουάρντα ενημέρωσε τους ιθύνοντες της ομάδας του Περιστερίου, που κινητοποιήθηκαν άμεσα για να δουν αν είναι όλα καλά με την υγεία και την ψυχική κατάσταση του παίκτη.

UPDATE: Η διαδικασία της κατάθεσης ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 03:00 τα ξημερώματα, με άνθρωπο της ομάδας να τον συνοδεύει σε ξενοδοχείο, αφού ο Αιγύπτιος είναι σε κατάσταση σοκ μετά το περιστατικό και δεν ήθελε να επιστρέψει σπίτι του.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x