Γενικά

Σοκ με Τέβες στην Αργεντινή

Ισχυρό πλήγμα στην Αργεντινή που στην προσπάθειά της… να συνέλθει στα προκριματικά του Μουντιάλ, απέναντι σε Βραζιλία και Κολομβία, θα στερηθεί τις υπηρεσίες του «καυτού» Κάρλος Τέβες.

Σοβαρό πρόβλημα στην Αργεντινή λίγες μέρες πριν τα δύο κομβικά ντέρμπι με Βραζιλία (13/11) και Κολομβία (17/11) για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Κάρλος Τέβες, λοιπόν, που προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με την Μπόκα Τζούνιορς (κατέκτησε νταμπλ) ταλαιπωρείται από τραυματισμό και παρά την προσπάθεια να επανέλθει στη δράση, όπως έγινε και επίσημα γνωστό θα χάσει και τα δύο παιχνίδια!

Έτσι, ο Τάτα Μαρτίνο καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του στην επίθεση, απέναντι στις δύο μεγάλες αντιπάλους της μπιανκοσελέστε για πρόκριση στην τελική φάση.

Υπενθυμίζεται πως η Αργεντινή στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις έναν πόντο (ήττα από Ισημερινό, ισοπαλία με Παραγουάη), δεν έχει ούτε Μέσι και καλείται να βγάλει αντίδραση στα δύο προαναφερθέντα παιχνίδια για να μην βρεθεί πρόωρα με την πλάτη στον τοίχο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x