Ιταλία

ΣΟΚ! Οπαδοί απειλούν: «Θα λούσουμε τη σύντροφό σου με οξύ»!

Οπαδοί απειλούν εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο τον εκφωνητή του σταδίου της ομάδας τους, φτάνοντας σε σημείο να «επιτεθούν» ακόμα και στη σύντροφό του, προκειμένου να τον ωθήσουν σε παραίτηση!

Στον «μαγικό» κόσμο του ποδοσφαίρου είναι πολλά αυτά που συμβαίνουν κατά καιρούς και μας εκπλήσσουν δυσάρεστα. Εξαγριωμένοι οπαδοί να βάλλουν κατά της διοίκησης, κατά των παικτών ή και ενός προπονητή είναι συχνό «φαινόμενο». Να βρίσκεται στο «στόχαστρο» όμως ο εκφωνητής του σταδίου είναι κάτι που δεν το συναντάς εύκολα.

Οι οπαδοί της Μπάρι, για λόγους που παραμένουν ακόμα άγνωστοι, είναι εξαγριωμένοι με τον εκφωνητή του «San Nicola», του σταδίου της ομάδας τους, προσπαθώντας να τον ωθήσουν σε παραίτηση, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να απειλήσουν ακόμα και την σύντροφό του.

«Δημιουργήθηκε μίσος εναντίον μου. Εάν θέλουν να πάρουν τη θέση μου ας το κάνουν» δηλώνει σοκαρισμένος ο Μαξ Μποκαζίλε, ηθοποιός, γέννημα- θρέμμα Μπαρέζε και σπίκερ στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας ενός εκ των μεγαλύτερων λιμανιών της Ιταλίας.

«Ενημέρωσε τον σύντροφό σου. Αν δεν θέλει να σε λούσουμε με οξύ, δεν πρέπει πλέον να είναι εκφωνητής της Μπάρι» ανέφερε το μήνυμα που έλαβε η Ροσέλα Τάμα, δικηγόρος στο επάγγελμα, σύντροφος του Μοκαζίλε και ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

«Λαμβάνω απειλητικά μηνύματα εδώ και ένα χρόνο χωρίς να έχω μπει σε διαδικασία να απαντήσω ποτέ. Δεν καταλαβαίνω τους λόγους. Δεν έδινα σημασία μέχρι που ασχολήθηκαν με τη σύντροφό μου. Δεν πάει άλλο» τα λόγια του Μποκαζίλε που αποχωρεί από τη θέση του, την οποία υπηρετούσε δίχως να αμείβεται, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη προς την ομάδα.

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x