Γενικά

ΣΟΚ: Παίκτης στη Ρουμανία κατέρρευσε στο γήπεδο και χαροπαλεύει! (video)

Ο ποδοσφαιριστής της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Πατρίκ Εκένγκ, έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα του αγώνα και κατέρρευσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή οι γιατροί.

Σοκαρισμένοι είναι άπαντες αυτή την ώρα στη Ρουμανία! Ο 26χρονος χαφ της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Πατρίκ Εκένγκ, κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Βιτορούλ, κατέρρευσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο διαιτητής διέκοψε αστραπιαία το παιχνίδι και φώναξε εντός του γηπέδου το ιατρικό τιμ και το ασθενοφόρο. Εξαιρετικά αντανακλαστικά έδειξε πάντως και το ιατρικό επιτελείο, που μέσα σε 2 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα μετά την πτώση του στο έδαφος, τον έβαλαν στο ασθενοφόρο και αποχώρησαν από το γήπεδο.

inner

Ο Αφρικανός μέσος έχει υποστεί καρδιακή ανακοπή και έχει οδηγηθεί εδώ και ώρα στο νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρουν τα ρουμάνικα Μέσα, περισσότεροι από δέκα ιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Πριν από λίγα λεπτά, πάντως, ρουμάνικη ιστοσελίδα ανέφερε πως οι γιατροί κατάφεραν να ανακτήσουν τον σφυγμό του άτυχου ποδοσφαιριστή, αλλά η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας!

Έξω από το νοσοκομείο βρίσκονται πάρα πολλοί οπαδοί της Ντιναμό, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι συμπαίκτες του, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το 2000, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής της Ντιναμό Βουκουρεστίου, ο τότε αρχηγός ονόματι Καταλίν Χαλντάν, είχε καταρρεύσει μέσα στο γήπεδο και είχε χάσει τη ζωή του σε φιλική αναμέτρηση!

Δείτε τη στιγμή της κατάρρευσής του 26χρονου Αφρικανού



inner

UPDATE: Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Εκένγκ έχει υποστεί καρδιογενές σοκ! Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να σταλεί αίμα στον εγκέφαλο και σε άλλα ζωτικά όργανα! Επίσης, παρότι έχει περάσει περισσότερη από μισή ώρα, ο άτυχος Αφρικανός δεν ανταποκρίνεται στην ανάνηψη.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x