Αγγλία

ΣΟΚ στη Λίβερπουλ: Ντοπέ ο Σακό!

Βόμβα στις τάξεις της Λίβερπουλ! Η UEFA ενημέρωσε τους «κόκκινους» πως ερευνά πιθανή χρήση απαγορευμένων ουσιών από τον Μαμαντού Σακό και έτσι ο 26χρονος αμυντικός προσωρινά έχει τεθεί εκτός ομάδας!

«Κεραυνός» έπεσε στα κεφάλια των ανθρώπων της Λίβερπουλ!

Με επιστολής της στους «κόκκινους», η UEFA ενημέρωσε πως ο Μαμαντού Σακό διερευνάται για πιθανή χρήση απαγορευμένων ουσιών!

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν έχει επιβάλει ακόμη κάποια ποινή στον 26χρονο αμυντικό, ωστόσο ο σύλλογος του Μερσεϊσάιντ τον έχει θέσει εκτός ομάδας έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ακόμη δεν έχει γνωστή η ουσία που φέρεται να έχει πάρει ο Σακό, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός «RMC», πρόκειται για να ένα φάρμακο καύσης λίπους (λιποδιαλύτες), το οποίο φυσικά συγκαταλέγεται στη λίστα των απαγορευμένων!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίβερπουλ:

«Χθες, την Παρασκευή 22 Απριλίου του 2016, λάβαμε επίσημη ενημέρωση από την UEFA, σύμφωνα με την οποία διερευνά πιθανή χρήση απαγορευμένων ουσιών από τον Μαμαντού Σακό. Ο παίκτης θα απαντήσει στην UEFA πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Αυτή τη στιγμή ο παίκτης δεν έχει δεχθεί κάποια τιμωρία. Ωστόσο, ο σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του και αποφάσισε πως κατά τη διάρκεια των ερευνών ο παίκτης δεν θα είναι σε θέση να συμμετέχει στα παιχνίδια.

Θα υπάρξει σύντομα νέα ενημέρωση
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x