Ισπανία

ΣΟΚ: Τρομοκρατική επίθεση σε σύνδεσμο της Ρεάλ από μέλη του ISIS, 18 οι νεκροί (pics)

Δύο τρομοκράτες του ISIS, οπλισμένοι με ΑΚ-47, εισέβαλαν στα γραφεία συνδέσμου οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης στη Σαμάρα και ξεκίνησαν να πυροβολούν αδιακρίτως. 18 οι νεκροί, αρκετοί οι τραυματίες!

Τρομοκρατική επίθεση σε σύνδεσμο οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης στην πόλη Σαμάρα του Ιράκ, έλαβε χώρα σήμερα το πρωί.

Δύο βομβιστές αυτοκτονίας, οπλισμένοι με ΑΚ-47 εισέβαλαν στο χώρο όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν 50 άτομα και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως, σκοτώνοντας 18 ανθρώπους και τραυματίζοντας σοβαρά πάνω από 20.

Ο χώρος όπου συνέβη το μακελειό

inner

inner

inner

inner

«Ισλαμιστές τρομοκράτες από το ISIS, μπήκαν στα γραφεία οπλισμένοι με καλάσνικωφ και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως όποιον ήταν μέσα. Δεν τους αρέσει το ποδόσφαιρο, το θεωρούν αντι-μουσουλμανικό. Έχουν κάνει και άλλες ανάλογες επιθέσεις στο παρελθόν. Είναι μια ανείπωτη τραγωδία», ανέφερε με δηλώσεις του στην «AS» ο πρόεδρος του συνδέσμου, Ζιάντ Σουμπχάν.

Οι αστυνομικές Αρχές του Ιράκ έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα, ενώ την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η οργάνωση «Daesh Takfiri». Να σημειωθεί πως στον συγκεκριμένο χώρο έχει γίνει και άλλη επίθεση στο παρελθόν, με τοποθέτηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος εξερράγη και προξένησε μονάχα υλικές ζημιές.

Η πόλη Σαμάρα βρίσκεται στην ανατολική όχθη του ποταμού Τίγρη στην Περιφέρεια Σαλάχ αντ-Ντιν, 125 χλμ. βόρεια της Βαγδάτης.

«Οι σκέψεις μας με τα θύματα και τις οικογένειες, αφού ακούσαμε για την επίθεση στο σύνδεσμο της Ρεάλ στο Ιράκ», ήταν το μήνυμα της διοργανώτριας αρχής του ισπανικού πρωταθλήματος στο Τwitter.




Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x