Ισπανία

«Σόκαρε» ανώδυνα τη Ρεάλ η Φουενλαμπράδα

Έστω και χωρίς να της κάνει ζημιά, η Φουενλαμπράδα πήρε 2-2 από τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» και απλά η «βασίλισσα» προκρίθηκε στους «16» του ισπανικού Κυπέλλου.

Η Ρεάλ ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Φουενλαμπράδα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για τους «32» του Copa Del Rey και απλά προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης, έχοντας ως «προίκα» το 2-0 της πρώτης αναμέτρησης στην έδρα της ομάδας της τρίτης κατηγορίας. Έτσι, για άλλη μια φορά οι «μερένχες» μπέρδεψαν τους φίλους τους για το τι μπορούν να πετύχουν φέτος σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν, παραμένοντας στη διεκδίκηση της κατάκτησης του συγκεκριμένου τροπαίου, ύστερα από τέσσερα χρόνια.

Βέβαια, η παρουσία πέντε παικτών της U23 των «μερένχες» και πολλών αναπληρωματικών στην ενδεκάδα, είναι μια καλή δικαιολογία για τον Ζινεντίν Ζιντάν, που δε θα έβγαλε και τα πιο χρήσιμα συμπεράσματα για τους «μικρούς» της «βασίλισσας».

Ο Μίγια στο 25’ έκανε το 0-1, η Ρεάλ «ανέτρεψε» προσωρινά την κατάσταση με τον Μαγιοράλ στο 63’ και 70’ για να έρθει ο Πορτίγιο στο 89’ να «παγώσει» κάπως το «Μπερναμπέου».




Η σύνθεση της Ρεάλ: Νάβας, Ασράφ, Τεχέρο, Νάτσο, Τεό, Θεμπάγιος, Γιορέντε, Κόβατσιτς (81’ Χάιμε Σεντάνε), Φράντσου (62’ Μπέιλ), Μαγιοράλ, Οσκαρ (75’ Κουεζάντα)


Πανηγυρική πρόκριση για τη Λεβάντε, η οποία, παρά το 1-1 που παραχώρησε στην Τζιρόνα στο «Θιουδάδ Ντε Βαλένθια», πήρε το «εισιτήριο», έχοντας ως «καβάτζα» το 2-0 στην έδρα των νεοφώτιστων στην Primera Division.

Δεύτερη νίκη για τη Θέλτα, αυτήν τη φορά με 1-0 επί της Ειμπαρ στο «Μπαλαΐδος», έχοντας ήδη το υπέρ της 2-1 εκτός έδρας τον περασμένο μήνα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x