Europa League

Σόκαρε τη Χοφενχάιμ η Μπασάκ, βολεύτηκαν Λουντογκόρετς και Μπράγκα

Με γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, η Μπασάκ πήρε το βαθμό (1-1) κόντρα στη Χοφενχάιμ και ψαλίδισε τις ελπίδες της για πρόκριση – Βολική ισοπαλία (1-1) για Λουντογκόρετς και Μπράγκα.

Το απόλυτο σοκ και ένα βήμα από τον αποκλεισμό η Χοφενχάιμ!

Οι Γερμανοί παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν επί της Μπασάκ στην Τουρκία στο 47' με το γκολ του Γκρίλιτς και έδειχναν να έχουν τη νίκη στα χέρια τους, ο Βίστσα στο 93' έδειξε ότι είχε αντίθετη άποψη και με δικό του γκολ «ξέρανε» τους φιλοξενούμενους, διαμορφώνοντας το 1-1.

Για τη Χοφενχάιμ ήταν το απόλυτο σοκ, καθώς έχασε πλήρως επαφή με τη 2η θέση κι αν θέλει να έχει ελπίδες, πρέπει να πάρει τη νίκη την επόμενη αγωνιστική κόντρα στην Μπράγκα μέσα στην Πορτογαλία. Από την άλλη μεριά, η Μπασάκ του Στέφανο Ναπολεόνι (που αγωνίστηκε βασικός) έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες και πλέον σκέφτεται τη συνέχεια μόνο τη συνέχεια του τουρκικού πρωταθλήματος.



Στο άλλο ματς του ομίλου, Λουντογκόρετς και Μπράγκα έμειναν στο 1-1, αποτέλεσμα που βολεύει και τις δύο ομάδες, καθώς απέχουν 4 και 3 βαθμούς αντίστοιχα, από τη Χοφενχάιμ.



Τα αποτελέσματα του 3ου ομίλου

Λουντογκόρετς-Μπράγκα 1-1
(68’ Μαρσελίνιο – 83’ Φρανσέρτζιο)

Μπασάκσεχιρ-Χοφενχάιμ 1-1
(90’+ Βίστσα - 47’ Γκρίλιτς)

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:

1. Λουντογκόρετς 8 (5-2)
2. Μπράγκα 7 (5-5)
3. Χοφενχάιμ 4 (6-6)
4. Μπασάκσεχιρ 2 (3-6)

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής (23/11):

Μπράγκα-Χοφενχάιμ
Λουντογκόρετς-Μπασάκσεχιρ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x