Αγγλία

Σοκαρισμένη η ποδοσφαιρική Αγγλία από την απόλυση Ρανιέρι (pics)

Πρώην και νυν ποδοσφαιριστές, προπονητές και δημοσιογράφοι δεν μπορούν να πιστέψουν την απόφαση της Λέστερ να απομακρύνει τον Ιταλό τεχνικό από τον σύλλογο.

Ούτε ένα μήνυμα που να δείχνει ότι η απόφαση της διοίκησης της Λέστερ να διώξει τον Κλαούντιο Ρανιέρι είναι σωστή, δεν έχει εμφανιστεί στα social media από την στιγμή που βγήκε η είδηση.

Αντίθετα όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στο Νησί, έμειναν από έκπληκτοι έως σοκαρισμένοι με την απόλυση του ανθρώπου που χάρισε στις «αλεπούδες» το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Από τον Γκάρι Λίνεκερ έως τον Πιρς Μόργκαν (δημοσιογράφος, γνωστός οπαδός της Άρσεναλ), όλοι κατακρίνουν την εν λόγω κίνηση.

Γκάρι Λίνεκερ: «Μετά από όλα αυτά που έκανε ο Κλαούντιο Ρανιέρι για την Λέστερ, το να τον απολύσει τώρα είναι ανεξήγητο, ασυγχώτηρο και τόσο θλιβερό που σου γυρίζουν τα άντερα».





Τζέιμς Κόρντεν (παρουσιαστής): «Είναι εξωφρενικό το ότι απολύθηκε ο Ρανίερι!»




Τζέιμς Κάραχερ: «Απόλυτα αστείο»






Ρίο Φέρντιναντ: «Μόλις είδα τα νέα για τον Ρανιέρι. Σοκαρισμένος μετά και την χθεσινή (σ.σ. προχθεσινή) εμφάνιση. Κερδίζει το πρωτάθλημα κι όμως δεν αντέχουν να του προσφέρουν τον χρόνο ώστε να αγωνιστεί για να σωθεί. Εξωπραγματικές σκηνές!»





Κρεγκ Μπάρλεϊ (δημοσιογράφος ESPN): «Οι προπονητές που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα Αγγλίας το 2015 και 2016 απολύονται τον επόμενο χρόνο. Αυτό θα πει πίστη!»



Λούκας Ποντόλσκι: «Σε ευχαριστώ Ρανιέρι»






Φίλιπ Νέβιλ: «Μία σύνοψη για το που πηγαίνει το ποδόσφαιρο»





Πιρς Μόργκαν (δημοσιογράφος): «Ο Γουέιν Σο απολύθηκε επειδή έτρωγε μία πίτα. Ο Ρανιέρι απολύθηκε επειδή κέρδισε την Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή την εβδομάδα το ποδόσφαιρο έφαγε τον εαυτό του».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x