Γενικά

Σοκαριστικές χειρονομίες των οπαδών της Νασιονάλ για τους νεκρούς της Σαπεκοένσε (video)

Με έναν -το λιγότερο- άστοχο τρόπο θέλησαν να πικάρουν οι οπαδοί της Νασιονάλ αυτούς της Σαπεκοένσε, καθώς με χαρακτηριστικές χειρονομίες θέλησαν να τους θυμίσουν τα τραγικό αεροπορικό δυστύχημα.

Για τον δεύτερο γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες η βραζιλιάνικη Σαπεκοένσε φιλοξένησε τη Νασιονάλ από την Ουρουγουάη, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη χάρη στο γκολ του Σαντιάγκο Ρομέρο στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ωστόσο, το γεγονός που σημάδεψε την αναμέτρηση δεν ήταν ούτε το γκολ, ούτε η νίκη της Νασιονάλ, αλλά οι απαράδεκτες χειρονομίες μικρής μερίδας οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας στους φίλους της Σαπεκοένσε, θέλοντας να τους θυμίσει το τραγικό δυστύχημα της 28ης Νοεμβρίου του 2016 που στοίχισε τη ζωή σε 71 άτομα.

Οι ανεγκέφαλοι οπαδοί της Νασιονάλ είχαν την ατυχή έμπνευση να μιμηθούν με τα χέρια τους ένα αεροπλάνο που πέφτει και μάλιστα γελούσαν επιδεικτικά.

Την κατάσταση προσπάθησε να... σώσει η διοίκηση της Νασιονάλ, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση που καταδικάζει το γεγονός, υπογραμμίζοντας ότι θα βρει αυτούς τους οπαδούς και θα τους τιμωρήσει.

Δείτε το βίντεο:



Επιμέλεια: Χρήστος Μανωλάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x