Γαλλία

Τράβηξε εξάσφαιρο και έφυγε για προημιτελικά η Ρεν!

Η Ρεν διέλυσε με 6-1 τη Σοσό εκτός έδρας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας.

Φύλλο και φτερό έκανε τη Σοσό η Ρεν, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας. Η ομάδα του Ζουλιέν Στεφάν πέρασε… αέρα από το «Σταντ Ογκούστ Μπενάλ», αφού επικράτησε με το εμφατικό 6-1 και έγινε η πρώτη ομάδα της φάσης των «8» της διοργάνωσης.

Με τη Ρεν να μπαίνει με τα «μπούνια» και να καθαρίζει ματς και πρόκριση από το πρώτο μέρος, το φινάλε του οποίου την βρήκε να προηγείται με 4-0. Τα τέσσερα αυτά γκολ ήρθαν μάλιστα σε διάστημα 17 λεπτών, με τον Γκουιρί στο 24’ να ανοίγει το σκορ και ο Σαλάχ πέντε λεπτά μετά να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του. Τη σκυτάλη ανέλαβε ο Καλιμουεντό, ο οποίος βρήκε δίχτυα δις σε έξι λεπτά (35’-41’) για να διαμορφώσει το αποτέλεσμα του πρώτου 45λεπτου.

Ο Γκουιρί σκόραρε ξανά στο 47’ για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του, με τη Σοσό να πετυχαίνει το γκολ της τιμής στο 65’ με πέναλτι του Βιλτάρ. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε δέκα λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα, όταν ο Μποριζό έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και την υπογραφή του στο τελικό 6-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x