Ισπανία

Σουάρες: «Bάλαμε 4 στη Ρεάλ, γιατί όχι και στην Παρί;»

Ο Λουίς Σουάρες παρουσιάστηκε αισιόδοξος πως η Μπαρτσελόνα θα καταφέρει να προσπεράσει το εμπόδιο της Παρί Σεν Ζερμέν, φέρνοντας ως παράδειγμα το περσινό αποτέλεσμα των Καταλανών στο Μπερναμπέου!

Η Μπαρτσελόνα ελπίζει σε ένα «θαύμα» για να καταφέρει να περάσει το εμπόδιο της Παρί Σεν Ζερμέν και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League, καθώς η ήττα με 4-0 στο Παρίσι δεν δίνει πολλές πιθανότητες στους Καταλανούς.

Ωστόσο, ο επιθετικός των «μπλαουγκράνα», Λουίς Σουάρες, τόνισε με δηλώσεις του πως η ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει, αναφέροντας πως αφού κατάφεραν να πετύχουν 4 τέρματα εναντίον της Ρεάλ στο περσινό παιχνίδι στο «Μπερναμπέου», τότε μπορούν και εναντίον των Παριζιάνων.

«Πιστεύουμε στην ομάδα, είναι πολύ δύσκολο αλλά όχι απίθανο. Αν αυτή η ομάδα θέλει να γράψει ιστορία, τότε πρέπει να πάμε με την σκέψη πως θα γυρίσουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Αφού μπορέσαμε και βάλαμε 4 στην Ρεάλ στο «Μπερναμπεόυ», γιατί να μην μπορέσουμε να το κάνουμε και με τη Παρί στην έδρα μας», είπε.

Επιμέλεια: Πάνος Βορβολάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x