Ισπανία

Σουάρες: «Η χαρά μου θα ολοκληρωθεί αν ανανεώσει και ο Μέσι»

Ικανοποιημένος από το νέο του συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα αλλά αν ο Μέσι κάνει το ίδιο, ο Ουρουγουανός θα είναι πραγματικά ευχαριστημένος.

Η συνεργασία του Λουίς Σουάρες με την Μπαρτσελόνα θα συνεχιστεί έως το 2021 καθώς η ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη είναι πλέον γεγονός. Ο Ουρουγουανός άσος δεν θα μπορούσε παρά να εκφράσει την χαρά του γι’ αυτή την εξέλιξη, όμως υπάρχει και κάτι που θα τον χαροποιούσε ακόμα περισσότερο.

«Η ανανέωσή μου δεν είναι κάποιο μήνυμα για τον Μέσι. Είναι αρκετά μεγάλος ώστε να γνωρίζει τι είναι καλό για εκείνον. Η ευτυχία μου όμως, θα ολοκληρωθεί μόνο αν ο Μέσι ανανεώσει και εκείνος», δήλωσε ο Σουάρες στο πλαίσιο εκδήλωσης γνωστής αθλητικής εταιρίας.

Ο επιθετικός της Μπάρτσα μίλησε ακόμα για το ενδεχόμενο απουσίας κάποιων παικτών) από το παιχνίδι με την Χέρκουλες για το Copa del Rey (με σκοπό την ξεκούρασή τους), λέγοντας πως προς το παρόν δεν έχει λάβει τέτοια ενημέρωση: «Ο προπονητής δεν μας έχει πει τίποτα προς το παρόν. Παρ’ όλα αυτά δεν θα ήταν έκπληξη, καθώς η κούραση έχει μαζευτεί από τα πολλά και συνεχόμενα ματς, συμπεριλαμβανομένων με εκείνων με την εθνική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x