Stoiximan Super League

Σούντγκρεν: «Να δώσουμε το 100%»

Ο Ντάνιεκ Σούντγκρεν μίλησε για το ματς της Κυριακής ανάμεσα στον Αρη και τον Παναθηναϊκός.

Ανυπόμονος να ζήσει την ατμόσφαιρα στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά και αποφασισμένος έδειξε ότι είναι ο αμυντικός του Αρη, Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το πώς αισθάνεται: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Ήταν χρήσιμο το διάστημα της διακοπής για να αποφορτιστούμε και να ξεκουραστούμε. Αυτό το διάστημα μπήκαν στην ομάδα και παίκτες όπως ο Γκάμα, που μπορούνε να μας πάνε σε άλλο επίπεδο. Δουλέψαμε στις προπονήσεις, δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα και κοιτάμε πλέον την συνέχεια».

Για τον Μπρούνο Γκάμα: «Είναι ένας παίκτης με ιδιαίτερα χαρίσματα. Είναι πολύ θετική η άποψη που έχω για τον Γκάμα. Η ποιότητά του μας βοηθάει πολύ».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:
«Είναι το πρώτο μου ντέρμπι στην Ελλάδα. Περιμένω τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας. Αυτά τα παιχνίδια τα περιμένουν οι ποδοσφαιριστές, ανυπομονώ να δω την ατμόσφαιρα, γιατί αυτά τα παιχνίδια τα περιμένω από την στιγμή που ήρθα στην Θεσσαλονίκη».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έχει την ίδια συγκομιδή με εμάς. Πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να δώσουμε το 100%. Προετοιμαστήκαμε καλά και θα πρέπει να δείξουμε καρδιά και ψυχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x