Γενικά

Σουηδία με Χουλτ-Γιόχανσον, χάλασε τη γιορτή του Κριστιάνο!

Η Πορτογαλία υποδέχτηκε την Σουηδία στην γενέτειρα του Κ. Ρονάλντο, αυτός άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη στην ομάδα του αλλά οι φιλοξενούμενοι του χάλασαν την γιορτή (2-3). Βασικοί Γιόχανσον, Χουλτ.

Έκλεισε το… σπίτι του Κριστιάνο Ρονάλντο η Σουηδία! Στο ματς που έγινε στην γενέτειρα του Πορτογάλου σούπερ σταρ, η παρέα των Γιόχανσον-Χουλτ (που έπαιξαν σε όλο το ματς) έφυγαν με το διπλό από την Μαδέιρα (2-3).

Ο Κρ. Ρονάλντο είχε έναν λόγο παραπάνω για να πέσουν όλα τα φώτα της δημοσιότητας ξανά πάνω του. Το ματς γινόταν στην περιοχή του και ο ίδιος φρόντισε να δώσει στους… δικούς του ανθρώπους μια χαρά παραπάνω. Μετά από σέντρα του Μάρτινς, ο σούπερ σταρ της Ρεάλ δεν δυσκολεύτηκε με κοντινό πλασέ να ανοίξει το σκορ και ένα τέταρτο αργότερα ο Γκράνκβιστ με αυτογκόλ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Πορτογάλους.

Το δεύτερο μέρος, όμως, δεν κύλησε όπως θα φανταζόταν ο Κριστιάνο. Η παρέα των Γιόχανσον-Χουλτ με αντεπίθεση διαρκείας έφτασε στην ανατροπή και… πίκρανε τους Πορτογάλους. Ο Κλάεσον με δύο τέρματα σε ένα εικοσάλεπτο (57’, 76’) ισοφάρισε το σκορ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κανσέλο μετά από σέντρα του Χουλτ έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2. Ο Μπεργκ αγωνίστηκε για κάτι παραπάνω από πέντε λεπτά, μπαίνοντας αλλαγή στο 87ο λεπτό.


Portugal 2 - 3 Sweden Extended Highlights... από live-football3

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x