Αγγλία

Σούνες: «Τελείωσε για μένα το ποδόσφαιρο»

Καμία πρόθεση να επιστρέψει στον χώρο του ποδοσφαίρου δεν έχει ο Γκρέιαμ Σούνες, ο οποίος από το 2006 έχει αποσυρθεί από την προπονητική.

Η παλιά δόξα που μεγαλούργησε με την Λίβερπουλ την δεκαετία του '80, κατακτώντας με την φανέλα της πολλούς τίτλους, αποκάλυψε πως δεν έχει καμία πρόθεση να γυρίσει στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Μεταξύ άλλων ο Σκωτσέζος που έχει διατελέσει και προπονητής των Μπλάκμπερν και Νιούκαστλ, δήλωσε στον δημοσιογράφο της «Daily Mail», Μάρτιν Σάμιουελ, πως δεν σκοπεύει να γυρίσει στον χώρο της προπονητικής, θεωρώντας πως οι μοντέρνοι ποδοσφαιριστές, δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Δεν σκοπεύω να γυρίσω στο ποδόσφαιρο. Δεν με απασχολεί αν αναστάτωσα τον κόσμο. Δεν απολογούμαι. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι πως ότι βλέπω το λέω και είμαι αμερόληπτος. Ποτέ δεν φλέρταρα με την δημοσιότητα. Δεν πηγαίνω ψάχνοντας για μάνατζερ.

Δεν πηγαίνω στα μέρη που λειτουργούν οι ποδοσφαιριστές. Θεωρώ πως οι μοντέρνοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για εκείνους της γενιάς μου. Απολύτως τίποτα! Οι μισοί από τους τωρινούς παίκτες δεν γνωρίζουν πως έπαιζα εγώ. Πραγματικά δεν γνωρίζουν με ποιον έχουν να κάνουν».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x