Αγγλία

Σουόνσι και Κρίσταλ Πάλας για Φαν Ντερ Βιλ

Στο κυνήγι της απόκτησης του Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ που αναμένεται να αποχωρήσει από την Φενερμπαχτσέ βρίσκονται τόσο η Σουόνσι όσο και η Κρίσταλ Πάλας.

Αγγλικός «εμφύλιος» πρόκειται να συμβεί για χάρη του Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ της Φενερμπαχτσέ, καθώς η Σουόνσι και η Κρίσταλ Πάλας επιθυμούν αμφότερες να αποκτήσουν τον 29χρονο δεξιό μπακ.

Ο Φαν Ντερ Βιλ, μετά από μια πολυτάραχη χρονιά με την «φενέρ» ψάχνει διέξοδο, ώστε να αποχωρήσει από την Τουρκία και δεν θα έλεγε σε καμία περίπτωση «όχι» σε μια ενδεχόμενη μετακίνησή του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αγγλικά Μέσα, οι δυο ομάδες έχουν καταθέσει πρόταση για τον Ολλανδό, με τον ίδιο να αμείβεται στο τωρινό του συμβόλαιο με 2.2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Από την πλευρά των «καναρινιών», μπορεί ο παίκτης να έχει ακόμα συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, όμως είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να συναινέσουν στην παραχώρηση του με ένα ποσό, το οποίο θα τους ικανοποιεί.

Ο Φαν Ντερ Βιλ μετακινήθηκε στην Φενερμπαχτσέ το 2016 απο την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως αγωνίστηκε μόλις 13 φορές σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x