Ιταλία

Σούσο: «Το μέλλον μου εξαρτάται από τη Μίλαν»

Σε δηλώσεις του στην ισπανική «AS», ο Σούσο Φερνάντεθ εμφανίστηκε χαρούμενος στη Μίλαν και είπε πως το μέλλον του εξαρτάται από την ομάδα, ενώ στάθηκε και στον εκπληκτικό Τζιανλουϊτζι Ντοναρούμα.

Ευτυχισμένος στη Μίλαν εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην «AS» ο Σούσο Φερνάντεθ, o οποίος μίλησε για το μέλλον του στους «ροσονέρι» και για τον Τζιανλουϊτζι Ντοναρούμα.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μίλαν και ποιο θα είναι το νέο πλάνο. Έχω ακόμη δυόμισι χρόνια συμβόλαιο και είμαι χαρούμενος εδώ. Θα ήταν ωραίο να γυρίσω στη χώρα μου, αλλά έχω ένα συμβόλαιο. Αν έχω προτάσεις από Ρεάλ, Ατλέτικο ή Μπαρτσελόνα; Θα πρέπει να περιμένουμε το καλοκαίρι να δούμε τα θα γίνει», είπε ο ακραίος επιθετικός των «ροσονέρι» στην ισπανική ιστοσελίδα.

«Ο Τζίτζιο είναι πολύ καλό παιδί, είναι νέος και έχει πολύ δρόμο ακόμα, αλλά όλοι ξέρουν τι τερματοφύλακας είναι. Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις με τον Μπουφόν, πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να γίνει ο καλύτερος, επειδή έχει την ποιότητα. Μην με ρωτάτε αν θα μπορούσε να πάει στη Ρεάλ. Είναι στη Μίλαν από μικρό παιδί και είναι πραγματικά ευτυχισμένος εδώ, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις», τόνισε ο Ισπανός επιθετικός όταν ρωτήθηκε για τον Ντοναρούμα.

«Ήταν πολύ ωραία που κατακτήσαμε το Σούπερ Καπ Ιταλίας, ειδικά επειδή έγινε κόντρα στη Γιουβέντους, η οποία θεωρείται η ανίκητη ομάδα που κερδίζει τα πάντα. Έλειπε ένα τρόπαιο από τη Μίλαν εδώ και χρόνια και δικαίως το κατακτήσαμε, καθώς ήμασταν καλύτεροι», δήλωσε ο Σούσο για την κατάκτηση του Supercoppa Italiana.

Επιμέλεια: Στέφανος Καρίπογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x