Stoiximan Super League

Σπάει ήδη το φράγμα των 4.000 διαρκείας ο Άρης

Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς των ανθρώπων των «κιτρινόμαυρων» είναι ζήτημα ωρών και κάτι τέτοιο μάλλον θα συμβεί την Δευτέρα το πρωί, να ξεπεράσει κιόλας τα 4.000 διαρκείας η διάθεση.

Οι μεταγραφικές κινήσεις των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης έχουν φέρει ήδη ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του Άρη, που δεν κρατιούνται ως προς την αγορά των διαρκείας, αφού αναμένεται μια σπουδαία σεζόν. Οι προσθήκες των Ντουάρτε και Ιντέγε, αλλά και η προσπάθεια που κάνει η διοίκηση, ώστε να ενισχύσει όσο γίνεται περισσότερο την ομάδα, δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο το κοινό, που φαίνεται πως ανταποκρίνεται και με το παραπάνω.

Ήδη λοιπόν, σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς των υπευθύνων του Άρη για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, πλησιάζουν να σπάσουν κιόλας το φράγμα των 4000. Μάλιστα με δεδομένο πως υπάρχει νωρίς ευρωπαϊκή υποχρέωση με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού , στις 25 Ιουλίου, αναμένεται να υπάρξει νέο κύμα φιλάθλων που θ’ αυξήσουν κατά πολύ τον αριθμό. επιπλέον υπάρχει και η πρόβα τζενεράλε με τον Ατρόμητο στις 18 Ιουλίου, σε μια χρονιά με περισσότερα ντέρμπι και πλέι-οφ.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε βάλει ψηλά τον πήχη για την διάθεση των διαρκείας, στο σάιτ «Pressaris» τον Μάιο, όταν είχε μιλήσει σχετικά και η εκκίνηση στη διάθεση των διαρκείας, δείχνει πως ο στόχος των 12.000 που έθεσε τότε το αφεντικό του Άρη, είναι εφικτός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x