Stoiximan Super League

Σπάει τα κοντέρ η ΑΕΚ: Ξεπέρασε αήττητο ρεκόρ 22 χρόνων!

Ιστορικές διαστάσεις παίρνει το σερί της ΑΕΚ! Με τον νέο θρίαμβο επί του Ολυμπιακού, η «Ένωση» έφτασε τα 21 παιχνίδια αήττητη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ξεπέρασε επίδοση 22 χρόνων.

Ιστορική βραδιά για έναν ακόμα λόγο ήταν η χθεσινή για την ΑΕΚ.

Η νέα επικράτηση επί του Ολυμπιακού δεν επέκτεινε μόνο την εξαιρετική παράδοση που έχει χτιστεί με τους «ερυθρόλευκους» μετά την επιστροφή από τις χαμηλότερες κατηγορίες, αλλά και το φοβερό αήττητο που τρέχει η «Ένωση».

Μετά και τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ, το σερί που τρέχει χωρίς να χάσει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (και ξεκίνησε από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο) έφτασε πλέον στα 21 παιχνίδια.

Έτσι, έσπασε το αντίστοιχο ρεκόρ της ΑΕΚ στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, το οποίο κρατούσε από τη σεζόν 1995-96, όταν η εντυπωσιακή ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε μείνει αήττητη για 20 ματς (πριν χάσει στον «τελικό» πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό με 1-0).

Αρχής γενομένης λοιπόν από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, οι «κιτρινόμαυροι» βάζουν πλώρη για να σπάσουν το μεγαλύτερο σχετικό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, που είναι τα 31 παιχνίδια χωρίς ήττα από τη σεζόν 1977/78 (όταν και κατακτήθηκε το νταμπλ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x