Stoiximan Super League

Σπανός: «Αν θέλουνε πρωτάθλημα των τεσσάρων μεγάλων να μας το πούνε»

Έξαλλος λόγω της διαιτησίας εμφανίστηκε ο Γιώργος Σπανός μετά την ήττα του Ατρομήτου από την ΑΕΚ και τα έβαλε με τους Τριτσώνη και Κουκουλάκη.

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία που είχε ο Ατρόμητος στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ, από την οποία ηττήθηκε με 1-0 εξέφρασε ο Γιώργος Σπανός μετά το τέλος του ματς και τα έβαλε με τους κ.κ. Τριτσώνη και Κουκουλάκη που είναι υπεύθυνοι για τους ορισμούς των διαιτητών.

Η ομάδα του Περιστερίου «βράζει» για το ακυρωθέν τέρμα του Λημνιού στο 77ο λεπτό, όπου υποδείχθηκε σε αντικανονική θέση ο παίκτης των γηπεδούχων και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, ανέφερε:

«Από σήμερα ο Ατρόμητος αίρει για πάντα την εμπιστοσύνη του στην ΚΕΔ και στους κυρίους Κουκουλάκη και Τριτσώνη. Αν θέλουνε να κάνουμε πρωτάθλημα των τεσσάρων μεγάλων να μας το πούνε. Συγχαρητήρια στον κόσμο και στους παίκτες για την ψυχραιμία που επέδειξαν.

Το σημερινό παράδειγμα ήταν μία ακόμα απόδειξη ότι η επιτροπή εξομάλυνσης έχει αποτύχει στο έργο της. Με εντολή των μεγάλων, σφυρίζουν συγκεκριμένοι διαιτητές, ενώ έχουν επαναφέρει κάποια φαντάσματα του παρελθόντος. Πρέπει να παραιτηθούν αμέσως. Σήμερα συντελέστηκε διαιτητική σφαγή κατά της ομάδας μας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x