Super League 2

Σπανός: «Είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα»

Βέβαιος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Άρης ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League δήλωσε ο Δημήτρης Σπανός.

Πανέτοιμος ενόψει του πρωταθλήματος της Football League είναι ο Άρης όπως αναφέρει ο προπονητής του, Δημήτρης Σπανός σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Έτοιμοι είμαστε και τώρα. Το ζητούμενο είναι αυτό να αποδειχθεί και στο γήπεδο, όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις», υποστήριξε και πρόσθεσε:

«Τα αποτελέσματα θα κρίνουν αν έγινε μία καλή προετοιμασία ή όχι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού στην Arena Press:

Για τον τραυματισμό του Βαλεριάνου:

«Η ευθύνη για το μυϊκό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή είναι δική μας. Θα έπρεπε να τον προφυλάξω. Είναι γεγονός, πως μου έκανε κάποια παράπονα τις προηγούμενες μέρες, αναφορικά με κάποιες ενοχλήσεις. Επειδή τον ξέρω ως ποδοσφαιριστή, ξέρω και πόσο επαγγελματίας είναι. Πόνταρα στο ότι ήταν επιπόλαιες ενοχλήσεις και δεν θα είχε θέμα. Τον πίεσα παραπάνω απ' όσο έπρεπε με το να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων».

Για την αύξηση του αριθμού των τραυματιών:

«Δεν ανησυχώ. Άλλωστε, από την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε ήδη κάποιες επιστροφές. Οι μυϊκοί τραυματισμοί είναι ελάχιστοι φέτος. Τα περισσότερα προβλήματα, ήταν από άσχημες στιγμές. Τραυματίστηκαν δύο παίκτες στο Αιγίνιο, εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου. Θυμηθείτε και τι έγινε με τον Πίντο. Μία κακή συγκυρία. Δεν είναι θέμα προετοιμασίας οι τραυματισμοί».

Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος όσον αφορά στη φυσική κατάσταση:

«Έτοιμοι είμαστε και τώρα. Το ζητούμενο είναι αυτό να αποδειχθεί και στο γήπεδο, όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Τα αποτελέσματα θα κρίνουν αν έγινε μία καλή προετοιμασία ή όχι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x