Stoiximan Super League

Σπανός κατά Αστέρα και Μποροβήλου!

Καυστική απάντηση από τον ιδιοκτήτη του Ατρόμητου στους κύκλους του Αστέρα Τρίπολης γύρω από το μεταξύ τους… επεισοδιακό παιχνίδι το Σάββατο.

Μαίνεται ο «πόλεμος» ανάμεσα σε Ατρόμητο και Αστέρα, με αφορμή τη χθεσινή αναμέτρησή τους, όπου ο διαιτητής Στυλιάρας άφησε με εννιά τους Αρκάδες.

Αφού, λοιπόν, η ομάδα της Τρίπολης απάντησε με κύκλους στην ανακοίνωση των Περιστεριωτών, σειρά πήρε η δήλωση του Γιώργου Σπανού.

Ο ιδιοκτήτης της κυανόλευκης ΠΑΕ τόνισε πως ουδέποτε η ομάδα του είχε ανθρώπους στα κέντρα αποφάσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου και… έβγαλε στη σέντρα τον πρόεδρο του Αστέρα, Γιώργο Μποροβήλο, με αφορμή τους θεσμικούς ρόλους που είχε στο παρελθόν σε ΚΕΔ και Σούπερ Λίγκα.

Η δήλωση Σπανού

«Παρόλο που πιστεύαμε ότι το σωματείο του Αστέρα Τρίπολης ήταν ένα φίλο σωματείο, αναγκαζόμαστε να υπενθυμίσουμε σε κάποιους ότι οι άνθρωποι του Ατρόμητου δεν είχαν ποτέ ρόλο ούτε προστάτες στα θεσμικά κέντρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε αντίθεση με τον Πρόεδρο του Αστέρα, κύριο Μποροβήλο που έχει περάσει τόσο από την ΚΕΔ όσο και από την προεδρία της Superleague.

Με ότι αυτό συνεπάγεται»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x