Super League 2

Σπανός: «Ο κόσμος κράτησε το 1-0»

Την στήριξη του κόσμου αλλά και την ώθηση που έδωσε στους παίκτες του Άρη προκειμένου να κρατήσουν τη νίκη στο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα, εξήρε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Σπανός.

Ματς μισή κατηγορία χαρακτήρισε τη νίκη του Άρη επί της Δόξα Δράμας ο Δημήτρης Σπανός.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» υποστήριξε πως ο κόσμος ήταν εκείνος που έδωσε την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες προκειμένου να διατηρήσουν τους τρεις βαθμούς, ενώ για το επερχόμενο ντέρμπι κορυφής κόντρα στον ΟΦΗ τόνισε πως στόχος είναι η διατήρηση του αήττητου και η πρωτιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Άρη στην συνέντευξη Τύπου:
«Ήταν για εμάς ένα ματς, μία κατηγορία, μισή αν το θέλετε. Όπου στόχος μας ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Το κατορθώσαμε σωστά με πολύ όρεξη στο πρώτο ημίχρονο, που θα μπορούσαμε να το κλειδώσουμε με τις ευκαιρίες. Δώσαμε χώρο σε ακίνδυνα σημεία στη Δόξα, δεν ευτυχήσαμε ένα δεύτερο γκολ, αλλά αυτό το 1-0 είναι για εμάς πολύτιμο, το κράτησε ο κόσμος. Αυτός ο κόσμος όταν χρειαστεί θα μας πάει εκεί που πρέπει, αυτό έκανε και σήμερα. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντί του. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της νίκης και αυτής της πορείας, γιατί η διαφορά μας δίνει μία ασφάλεια. Όμως θα μας δώσει τη σιγουριά, όταν όλα κριθούν και μαθηματικά. Συνεχίζουμε».

Για την Δόξα Δράμας: «Η Δόξα είναι μία ομάδα που δεν της λείπει τίποτα από τις άλλες που θα ανέβουν κατηγορία. Βλέπουμε ότι κάποιες ομάδες κερδίζουν άλλες εύκολα, άλλες δύσκολα. Έχει σημασία πότε παίζεις με κάθε αντίπαλο. Ομάδα πρωταθλητισμούς, με ρόστερ, εξαιρετικό, η διαφορά της είναι τέτοια, που ίσως λίγο άργησε να ξυπνήσει».

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΟΦΗ: «Εγώ στο μυαλό μου έχω και τα δύο και νίκη και πρωτιά. Να τελειώσει μία χρονιά, να την κλείσω αήττητος. Αυτά είναι στιγμές, δευτερόλεπτα. Θέλουμε και την πρωτιά και το αήττητο. Αυτό θέλει δουλειά, προσοχή και τύχη. Σίγουρα και οι δύο δεν θα έχουμε πολύ άγχος. Το σημαντικό είναι να ευχαριστηθεί ο κόσμος ένα ματς με λιγότερο άγχος από το κανονικό. Σίγουρα θα γίνει ένα καλό ματς, χωρίς σκοπιμότητες».

Για τον κόσμο που πανηγύρισε σήμερα τη νίκη: «Το μόνο που άλλαξε με τα ματς κόντρα σε ΟΦΗ και Τρίκαλα, είναι η συμπεριφορά μας. Ο κόουτς Σπανός ήταν αλλιώς στον πρώτο γύρο και αλλιώς τώρα. Τα παιδιά ένιωσαν τον κόσμο σήμερα. Είναι και το γκολ. Όταν μπει όπως σήμερα εκεί αλλάζουν όλα. Τότε δεν μπήκε».

Για το αν θα παίξει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα: «Έχουν βγει ποιοτικά χαρακτηριστικά από την ομάδα μας. Όλοι θέλουμε κάτι παραπάνω, γιατί είμαστε στον Άρη. Σούπερ Λίγκα και δεύτερος ο Άρης, όλοι θα λέμε ότι πρέπει να είναι πρώτοι. Η ομάδα έβγαλε αυτή την απαίτηση σε όλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x