Stoiximan Super League

Σπανός στον ΣΠΟΡ FM: «Ομάδα που άρεσε σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους ο Ατρόμητος»

Τον σεβασμό που κέρδισε από ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα χαρακτήρισε ως το σημαντικότερο κέρδος του Ατρόμητου τη φετινή σεζόν ο Γιώργος Σπανός, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη φετινή πορεία του Ατρόμητου και διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να παραμείνει ψηλά και του χρόνου εμφανίστηκε ο Γιώργος Σπανός.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Παύλο Κουστέρη, ο πρόεδρος των Περιστεριωτών εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι -πέρα από την καλή βαθμολογική θέση- η ομάδα κέρδισε τον σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας.

Κατά τ’ άλλα, τόνισε ότι θα χρειαστεί υπέρβαση για να μπει η ομάδα στους ομίλους του Europa League, σημείωσε ότι η μεταγραφική ενίσχυση θα γίνει με τη γνωστή νοικοκυροσύνη της ΠΑΕ και παρουσιάστηκε θετικός στην πρόταση Βασιλειάδη για αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών.


Αναλυτικά όσα είπε ο Σπανός

Για τον απολογισμό του Ατρόμητου φέτος: «Ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την ομάδα μας. Ο στόχος της επιστροφής στην Ευρώπη επιτεύχθηκε. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και γενικώς ήμασταν μια ομάδα που άρεσε σε όλους τους φιλάθλους να τη βλέπουν».

Για το αν ο στόχος της επόμενης σεζόν θα είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa League: «Πρέπει να το βλέπουμε ρεαλιστικά γιατί ειδικά στα πλέι οφ θα είμαστε στους αδύνατους. Πρέπει να πηγαίνουμε προσεκτικά και βήμα-βήμα. Να περάσουμε τον πρώτο αντίπαλο και σιγά-σιγά. Πρέπει να ξέρουμε όλες οι ελληνικές ομάδες ότι χρειάζεται υπέρβαση στην Ευρώπη».

Για τις πολλές ομάδες, ανάμεσά τους και ο Ατρόμητος, που είναι άστεγες τηλεοπτικά: «Χρειάζεται μια γενική αναδόμηση το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε βρεθεί στο χειρότερο επίπεδο και χρειάζεται ένα restart. Οι μισές ομάδες δεν έχουμε τηλεοπτικό συμβόλαιο. Είναι ένα πρόβλημα που ελπίζω ότι θα λυθεί στον επόμενο μήνα, αλλά πρέπει να κάνουμε ένα γενικότερο restart με αλλαγές για να φτιάξουμε το προϊόν».

Για τις μεταγραφές της νέας σεζόν: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα για το πρωτάθλημα. Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής θα ασχοληθούν με αυτό το θέμα. Ο Ατρόμητος κινείται νοικοκυρεμένα και απλώνει πάντα τα πόδια εκεί που φτάνει το πάπλωμα. Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να παραμείνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και ψηλά στη βαθμολογία».

Για την πρόταση Βασιλειάδη για αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών: «Καταρχάς περιμένουμε να έρθει επίσημα αυτή η πρόταση και μετά θα την εκτιμήσουμε. Αν έχει ως στόχο την ανάπτυξη, τη βιωσιμότητα των ομάδων και τον υγιή ανταγωνισμό, θα τη στηρίξουμε. Είπα και πριν ότι πρέπει να στηρίξουμε το προϊόν, να προσελκύσουμε χορηγούς. Φτάνει να υπάρχει συνεννόηση και καλές προθέσεις ανάμεσά μας».

Για το αν θα μείνουν οι δανεικοί από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό: «Αυτό θα το δούμε την επόμενη βδομάδα. Να κλείσουμε πρώτα τη χρονιά με νίκη και μετά θα τα δούμε όλα τα θέματα. Και αυτά των δανεικών και αυτά της ενίσχυσης της ομάδας».

Για το αν η τιμή 5 ευρώ στα εισιτήρια του τελευταίου αγώνα ελπίζεται να προσελκύσει περισσότερο κόσμο: «Δεν νομίζω ότι είναι οικονομικός ο λόγος που δεν έρχεται ο κόσμος. Έχουμε από τα φτηνότερα διαρκείας και εισιτήρια των 5 ευρώ μέσα στη σεζόν. Είμαστε μια ομάδα που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής ομάδας και δικαιούμαστε να αποζητούμε μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο του Περιστερίου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x