Super League 2

Σπανός: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί, unfair από Παπαδόπουλο»

Ο Δημήτρης Σπανός σχολίασε ότι ο Άρης άξιζε τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ και εξέφρασε παράπονο για τον προπονητή των Κρητικών, Νίκο Παπαδόπουλο.

Άδικο χαρακτήρισε για τον Άρη το 0-0 στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ, ο τεχνικός των «κίτρινων», Δημήτρης Σπανός, ο οποίος εξέφρασε παράπονο για τον αντίπαλο προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο.

Ο κόουτς των Κρητικών δεν έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου ο ομόλογός του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε αυτήν την κίνηση ως unfair.

Αναλυτικά μίλησε για:

- τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα ο προπονητής να βγάζει τη προσωπικότητα του καθημερινά στους παίκτες, τον κόσμο και τον πρόεδρο και να λένε τα πράγματα ως έχουν. Να είναι ρεαλιστής, να βλέπει τα προβλήματα του και να τα διορθώνει. Το να στείλω εδώ έναν βοηθό μου και να πει ότι φταίει η διαιτησία, ο θεός και ο άνεμος, δεν συμβαδίζουν με το όνομα δύο μεγάλων ομάδων. Ο Άρης έχει μια ιστορία, θα συνεχίσει τις νίκες, με λίγα λόγια και πολύ δουλειά».

- την εικόνα του Άρη στο ματς: «Έχοντας 7-8 τελικές και ένα σουτ ο ΟΦΗ, νομίζω πως το αποτέλεσμα μας αδικεί. Παίξαμε με κάθετο παιχνίδι και όρεξη, εκτός από λίγα λεπτά, θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Σε αυτά τα παιχνίδια παίζεις αυτό που μπορείς καλύτερο. Εφόσον δεν πετύχαμε τα γκολ στις ευκαιρίες που είχαμε, πήραμε το καλύτερο. Συνεχίζουμε και την Τετάρτη δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο είναι πιο δύσκολο από το σημερινό. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον συγκλονιστικό κόσμο, που είναι ο καλύτερος κριτής, αφού στο τέλος του αγώνα χειροκρότησε τον κόσμο».

- τα διάφορα γεγονότα που τον προβληματίζουν: «Επειδή βλέπω μια σειρά καταστάσεων, εγώ θα ερχόμουν ακόμα και αν έχανα. Θεωρώ ότι είναι άδικο απέναντι σε εμένα και τον Άρη. Βλέπω πολλά περιστατικά. Δηλαδή, κερδίζουμε εμείς ένα παιχνίδι, πηγαίνει η αντίπαλη ομάδα στο χωριό της και λέει ότι δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε».

- το μονόπλευρο παιχνίδι του Άρη: «αυτό δε ξεπερνιέται γιατί αυτή είναι η τακτική μας. Όταν εμείς έχουμε κάνει 20 επιθέσεις και οι 14 είναι από το ένα άκρο, είναι θετικό γιατί αυτό δουλεύουμε στην προπόνηση».

- τη δήλωση του βοηθού του ΟΦΗ ότι είναι δίκαιο το 0-0: «Μου λέτε τις ευκαιρίες του ΟΦΗ; Έχω τα στατιστικά και είδα ένα σουτ από φάουλ στο δεύτερο ημίχρονο από τον Χάντι. Επίσης υπάρχει και ένα σουτ που πάει στα χέρια του Καντιμοίρη. Έτσι και εμείς έχουμε 14 φάσεις. Θεωρώ ότι η ομάδα μου είναι καλύτερη και αδικήσαμε τους εαυτούς μας».

- την απόδοση της μεσαίας γραμμής: «Αυτό θα το δείξει και η στατιστική. Η μπάλα πέρασε από το κέντρο για να φτάσει στην επίθεση. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να περάσει γρηγορότερα».

- την επιλογή Μιλούνοβιτς αντί Καπνίδη: «Πίστεψα πιο πολύ στον Μιλούνοβιτς σε αυτό το παιχνίδι, γιατί τον θεωρώ ως επιθετικό και ως πίσω από τον επιθετικό. Είναι τακτικό κομμάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x