Europa League

Σπανός: «Μια βατή κλήρωση…»

Δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος… Ο Γιώργος Σπανός μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους για την μεγάλη πρόκριση του Ατρόμητου κι ευχήθηκε… κάτι καλό στην κλήρωση της Παρασκευής.

Ο Ατρόμητος έκανε το καθήκον του, τώρα είναι η ώρα να του... χαμογελάσει η τύχη! Ο περήφανος και χαρούμενος Γιώργος Σπανός ευχήθηκε να έρθει την Παρασκευή ένας βατός αντίπαλος για την ομάδα του, προκειμένου να διεκδικήσει στα ίσα την είσοδό της στους ομίλους του Europa League και να τα παίξει όλα για να φτάσει εκεί.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA

«Συγχαρητήρια σε όλους που δούλεψαν πολύ καλά γι αυτά τα παιχνίδια. Δεν ήταν εύκολος αντίπαλος. Περάσαμε με δύο νίκες και είμαστε χαρούμενοι που δώσαμε και βαθμούς στη χώρα μας. Παίξαμε με πολύ μυαλό, τακτική και χτυπήσαμε την κατάλληλη στιγμή για να κερδίσουμε το ματς» είπε αρχικά και συμπλήρωσε για το… μέλλον:

«Κάναμε το πρώτο βήμα απόψε. Περάσαμε στα πλέι οφ και ευελπιστούμε για μια βατή κλήρωση, προκειμένου εκεί να τα δώσουμε όλα. Ελπίζω να μην πέσουμε σε κάποιο απ’ τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης. Θέλουμε έναν αντίπαλο, τέτοιο που θα μας θα δώσει την δυνατότητα να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας. Ο βασικός μας στόχος φέτος είναι να μπούμε στους ομίλους».

Όσο για τα μεταγραφικά: «Πιθανώς να ‘ναι ενισχυμένη προσεχώς η ομάδα. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις, θα δούμε τις επόμενες μέρες…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x