Πορτογαλία

«Ξύπνησε» στο δεύτερο ημίχρονο η Σπόρτινγκ, ζόρικη νίκη για Μπενφίκα

Έστω και στο δεύτερο ημίχρονο, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε στην πρωτεύουσα την Αρούκα 2-0 για την 25η αγωνιστική της Primeira Liga και μείωσε στο -3 από την πρωτοπόρο Πόρτο.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε στην πρωτεύουσα 2-0 την Αρούκα για την 25η αγωνιστική της Primeira Liga και βρέθηκε προσωρινά στο -3 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Πόρτο, περιμένοντας τι θα κάνουν οι «δράκοι» την Κυριακή στην έδρα της Πάσος Φερέιρα και ελπίζοντας σε μια «γκέλα» τους, με τους φιλοξενούμενους να μένουν στο +2 από τις τελευταίες θέσεις.

Τα «λιοντάρια» «καθάρισαν» στο δεύτερο ημίχρονο με τα γκολ του Σλιμανί στο 46’ και στο 52’, ενώ τους ακυρώθηκε και γκολ του Σαράμπια.

Με ανατροπή, η Μπενφίκα νίκησε 2-1 στην έδρα της Πορτιμονένσε και μείωσε προσωρινά στο -7 από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ουέλιντον στο 35΄, όμως οι «αετοί» έκαναν την ανατροπή με τον Γκριμάλντο στο 45’+8’ και τον Ράμος στο 50’, ενώ η αποβολή του Μουφί στο 90’+6’ δεν πρόλαβε να αλλάξει τις ισορροπίες.

«Γκέλαρε» στο Οπόρτο η Μπράγκα και, με το 1-1 στο «Ντο Μπέσα» με την Μποαβίστα, απλά βρέθηκε στο +4 από τη Ζιλ Βισέντε στην τέταρτη θέση, με την τελευταία να έχει ένα ματς λιγότερο, δίνοντας την ευκαιρία στην πρωταθλήτρια του 2000 να βρεθεί προσωρινά στο +6 από τις επικίνδυνες θέσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x