Ελλάδα

Σπουδαία κίνηση από τους Έλληνες μάνατζερ: Ίδρυσαν τον δικό τους σύλλογο

Οι Έλληνες εκπρόσωποι ποδοσφαιριστών ανακοίνωσαν την ίδρυση του δικούς του συλλόγου, θέλοντας να ενισχύσουν και να αναπτύξουν με αυτόν τον τρόπο τον κλάδο τους.

Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησαν οι Έλληνες μάνατζερ. Οι εκπρόσωποι ποδοσφαιριστών της χώρας μας ανακοίνωσαν πως ίδρυσαν τον δικό τους σύλλογο, θέλοντας να ενισχύσουν και να αναπτύξουν με αυτόν τον τρόπο τον κλάδο τους.

Μια κίνηση που σύμφωνα με τους ίδιους θα ανοίξει τον δρόμο για «τη δημιουργία ενός δυνατού δικτύου που θα υποστηρίζει, θα εκπαιδεύει και θα προάγει τις αρχές της διαφάνειας στον τομέα μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με μεγάλη υπερηφάνεια και αισιοδοξία, ανακοινώνουμε την ίδρυση του Συλλόγου Διαμεσολαβητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος. Ένα ιστορικού βήμα προς την ενίσχυση και ανάπτυξη του ρόλου των αθλητικών agents στην χώρα μας.

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής. Με την υπογραφή του καταστατικού ίδρυσης από 36 επαγγελματίες του κλάδου, ανοίγει ο δρόμος για την ενοποίηση των φωνών μας και τη δημιουργία ενός δυνατού δικτύου που θα υποστηρίζει, θα εκπαιδεύει και θα προάγει τις αρχές της διαφάνειας στον τομέα μας.

Ο Σύλλογος έχει ως στόχο να ενισχύσει την επαγγελματική ανάπτυξη των μελών του, να διασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στον χώρο του ποδοσφαίρου, και να εργαστεί για την δημιουργία ενός ισχυρού επαγγελματικού πλαισιού που θα προστατεύει και θα υποστηρίζει τα μέλη του.

Καλούμε όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους και ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σε αυτή τη νέα προσπάθεια, συνδράμοντας στην ανάπτυξη και την πρόοδο του επαγγέλματός μας.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x