Stoiximan Super League

Στα βαθιά… με στυλ η Κέρκυρα

Με νίκη συνόδευσε το πρώτο της φιλικό η Κέρκυρα. Οι «Φαίακες» επικράτησαν 2-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, χάρη σε τέρματα των Γεωργακόπουλου και Καϊκούτ.

Με το δεξί ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας η Κέρκυρα. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις ενόψει της συνέχειας.

Σκόρερ για τους «Φαίακες» ήταν οι Γεωργακόπουλος και Καϊκούτ. Ο πρώτος άνοιξε το σκορ με σουτ, το οποίο κόντραρε και μπέρδεψε τον Βελλίδη στο 40’, ενώ ο δεύτερος με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 53’. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα μπορούσε να είχε μειώσει στο 59ο λεπτό, αλλά ο Σαπαλίδης στάθηκε άτυχος αφού η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Μακρίδης, Μανωλάς, Καραγιαννίδης, Μεντής, Κρητικός, Σιόντης, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς, Βίλα

(Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Τριανταφύλλου, Βενέτης, Καρντόσο, Ντιμιτρόφσκι, Γκομέζ (69' Βλάχος), Ντουαλλά, Ντιόγκο, Καίκούτ, Μαρκόφσκι, Σιόντης, Κρητικός (63' Κωτάτης)

ΠΑΣ Γιάννινα (Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Βελλίδης, Μιχαήλ, Καρανίκας, Ναδάλες, Μπέριος, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Ακόστα, Τσάβες, Μανιάς, Ίλιτς

(Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Περιστερίδης, Κοζάκης, Μυρθιανός, Σκόνδρας, Αλεξίου, Μασούρας, Γιάκος, Ηλιάδης, Σαπαλίδης, Φερφελής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x