Stoiximan Super League

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Βινίσιους και το… δελτίο του Αραούχο

Ο Βινίσιους πέρασε επιτυχώς τα ιατρικά τεστ και είναι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για τις υπογραφές. Έφτασε το δελτίο του Αραούχο και θα είναι διαθέσιμος για την Τετάρτη.

Λίγα λεπτά απέμειναν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βινίσιους στην ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος μπακ ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και εφόσον υπάρχει ήδη συμφωνία με τη Λάτσιο (που διατήρησε ένα ποσοστό μεταπώλησης για να δώσει τη συγκατάθεσή της) πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ για τις υπογραφές, τις πρώτες φωτογραφίες και τις δηλώσεις. Όλα δείχνουν πως ο 24χρονος άσος θα είναι η τελευταία χειμερινή προσθήκη για την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, το ερωτηματικό που υπήρχε για τον Σέρχιο Αραούχο και τη δυνατότητα συμμετοχής του στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό παύει να υφίσταται. Το θέμα με το δελτίο του Αργεντινού φορ λύθηκε και έτσι-δεδομένου ότι είναι στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης-είναι αποκλειστικά στο χέρι του Μανόλο Χιμένεθ αν θα του δώσει τη δυνατότητα να είναι στη 18άδα ή ακόμη και να κάνει ντεμπούτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x