Stoiximan Super League

Στα Ιεροσόλυμα ο Ιβάν Σαββίδης

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα αυτές τις ημέρες και έχει προγραμματίσει να μεταβεί στη Νέα Υόρκη προσεχώς.

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα και θα κάτσει για λίγες ημέρες ακόμη. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έχει γίνει αποδέκτης της υψηλότερης τιμής της Ορθόδοξης Εκκλησίας, του μεταλλίου του Τάγματος του Παναγίου Τάφου, για σημαντικές συνεισφορές, για τη στήριξη και την ανάπτυξη της χριστιανικής παράδοσης, καθώς και για τη διεξαγωγή του διαθρησκευτικού διαλόγου για να εξασφαλιστεί ειρήνη και ομόνοια, και για τις διακρίσεις του στο έργο της διατήρησης των χριστιανικών προσκυνημάτων στους Αγίους Τόπους.

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος Γ’ ανακήρυξε πριν λίγο καιρό τον πρόεδρο του «δικεφάλου του Βορρά», ως πνευματικό Πρέσβη του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Ανατολική Ευρώπη και στις ρωσόφωνες χώρες μέσω επιστολής που του απέστειλε.

Τις επόμενες ημέρες, ο Ιβάν Σαββίδης θα βρεθεί και στη Νέα Υόρκη, καθώς θα δώσει το «παρών» στα εγκαίνια συνδέσμου του ΠΑΟΚ στην περιοχή. Όπως και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x