Europa League

Στα... κόκκινα ο Μπεργκ

Εκτός αποστολής άφησε τον Μάρκους Μπεργκ ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αφού ο παίκτης είναι στα... «κόκκινα» από άποψη φυσικής κατάστασης, όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM.

Τους λόγους για τους οποίους ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Μάρκους Μπεργκ για το αποψινό ματς με την Θέλτα, μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Είναι γνωστό ότι ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει κουραστεί από τα συνεχόμενα ματς, αλλά η ανάγκη για ανάσες είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη, μιας και ο παίκτης είναι στα... «κόκκινα» το τελευταίο διάστημα.

Ο Μπεργκ από το καλοκαίρι και το Euro δεν έχει ξεκουραστεί σχεδόν καθόλου, δεν έχει πάρει παρά ελάχιστες ανάσες, ενώ στον Παναθηναϊκό φοβούνται ακόμα και το ενδεχόμενο ο παίκτης να πάθει νέα θλάση αν συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό. Μάλιστα, ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού που είδε τις μετρήσεις του παίκτη, έκανε μαζί του μια κουβέντα, εκφράζοντας την επιθυμία του να του δώσει ανάσες το επόμενο διάστημα.

Για αυτό το λόγο ο Ουζουνίδης δεν θα ρισκάρει με τον παίκτη, που είναι απαραίτητος ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x