Stoiximan Super League

Στα play off ξανά ο Ινσούα, με λίγες αλλαγές κόντρα στον Παναιτωλικό

Από τα play off και μετά θα έχει στη διάθεσή τον Εμάνουελ Ινσούα ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος πρόκειται να κάνει δύο-τρεις αλλαγές την Κυριακή στο ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Παναιτωλικό.

Χωρίς Ινσούα μέχρι τα play off, με δύο αλλαγές την Κυριακή ο Παναθηναϊκός.

Το «τριφύλλι» αφήνει πίσω του τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ και στρέφει την προσοχή του αποκλειστικά στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Σε αυτό θα αγωνιστεί χωρίς τον Αργεντινό στη συνέχεια της κανονικής περιόδου. Διότι, λήφθηκε η απόφαση να μείνει εκτός για 20 ημέρες, λόγω του οστικού οιδήματος στο γόνατο. Ώστε να αποθεραπευτεί πλήρως και να είναι 100% έτοιμος. Το πιθανότερο σενάριο είναι να κάνει come back στο πρώτο ματς των play off, όπως αναφέρει η «Πράσινη».

Στα πιο άμεσα…

Ο Γιώργος Δώνης πρόκειται να κάνει μόνο δύο-τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα στο ματς (16/02, 15:00) με τον Παναιτωλικό. Σένκεφελντ και Γιόχανσον δεν θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, όπως και στην Τρίπολη, λόγω καρτών.

Ο Κώστας Αποστολάκης θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Πούγγουρας θα έχει παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας έναν εκ των Νούνες και Κολοβέτσιου. Για να γίνει τρίτη αλλαγή θα πρέπει να τεθεί νοκ-άουτ και ο Χρήστος Δώνης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. Αν δεν μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Μάκη Χάβου, θα καλύψει το κενό του ο Ανουάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x