Αγγλία

Στα... ραντάρ της Λίβερπουλ ο Σάμιουελ Τσουκουέζε

Εισηγήθηκε την απόκτησή του 20χρονου Νιγηριανού ο Γιούργκεν Κλοπ.

Σε μία μεταγραφή με βλέψεις γα το μέλλον θέλει να προχωρήσει η Λίβερπουλ, καθώς σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Σάμιουελ Τσουκουέζε έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των «Κόκκινων» μετά την εκπληκτική του χρονιά με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ.

Συγκεκριμένα, η «Daily Mirror» αναφέρει στο δημοσίευμά της πως ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, εισηγήθηκε την απόκτηση του ταλαντούχου εξτρέμ και προκειμένου να του δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει κάποιος από το υπάρχον ρόστερ, με το όνομα του Σερντάν Σακίρι να είναι αυτό που φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν από το Μέρσισαϊντ.

Ο Τσουκουέζε έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Diamond Academy όπου και τον ανακάλυψαν άνθρωποι της Βιγιαρεάλ. Αφού αγωνίστηκε για μία χρονιά στην Κ19 των «Υποβρυχίων» με μεγάλη επιτυχία, φόρεσε τη φανέλα της ανδρικής ομάδας με την οποία αγωνίστηκε 26 φορές για το ισπανικό πρωτάθλημα ( 5 γκολ, 2 ασίστ), ενώ αγωνίστηκε και σε 9 αναμετρήσεις στο Europa League ( 1 γκολ, 1 ασίστ).

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Πυροβολησιάνος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x