Ισπανία

Στα «σκαριά» δυο μεταγραφές για Βαλένθια

Κοντά στην απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών βρίσκεται η Βαλένθια, όπως γνωστοποίησε σε δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής της Ματιέ Αλεμάνι.

Δυο «βόμβες» είναι έτοιμες να ενεργοποιήσει η Βαλένθια, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο γενικός διευθυντής της Ματιέ Αλεμάνι στη «Movistar».

« Είμαστε κοντά στο να φέρουμε δυο ποδοσφαιριστές και θα επισπεύσουμε τις εξελίξεις, διότι ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος», δήλωσε αρχικά ο Αλεμάνι και συμπλήρωσε: «Ο Γκουέδες είναι ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρίσκεται αρκετά ψηλά στη λίστα μας και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ώρες στη Παρί Σεν Ζερμέν και με τη πώληση του Εμπαπέ, ώστε να ολοκληρώσουμε τη μετακίνησή του».

Οι δυο παίκτες στους οποίους βρίσκονται πολύ κοντά οι «νυχτερίδες» είναι οι Αντρέας Περέιρα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Γκονσάλο Γκουέδες (Παρί Σεν Ζερμέν).

Ο πρώτος είναι 21 ετών, Βραζιλιάνος και αγωνίζεται στους «κόκκινους διαβόλους» από το 2014 (πέρσι δόθηκε δανεικός στη Γρανάδα) και ο δεύτερος 20 ετών από τη Πορτογαλία και παίζει με τη φανέλα των Παριζιάνων από τον Γενάρη του 2017 (30 εκατ. ευρώ από τη Μπενφίκα).

Το δεδομένο είναι πως τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η συμφωνία τόσο με τον Περέιρα, όσο και με τον Γκουέδες θα αφορά τον μονοετή δανεισμό τους στο «Μεστάγια».

Επιμέλεια:Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x