Αγγλία

Στα... σκουπίδια 14 εκατ. ευρώ για χάρη της Ρεάλ ο Ντε Χέα

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 14 εκατ. ευρώ σε εύρος χρόνου έξι ετών αρνήθηκε ο Νταβίν Ντε Χέα, καθώς τόση είναι η διαφορά των προτάσεων που έχει στα χέρια του από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο «πονοκέφαλος» Νταβίντ Ντε Χέα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν λέει να περάσει, αφού τα νέα επεισόδια στο σίριαλ δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον αγγλικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Marca η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» κατέθεσε νέα βελτιωμένη οικονομικά πρόταση στον Ισπανό γκολκίπερ η οποία υπολογίζεται στα 7,3 εκατ. ευρώ ετησίως για εξαετή συμφωνία, τη στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης έχει δώσει τα χέρια με τον τερματοφύλακα στο ποσό των πέντε εκατομμυρίων για τον ίδιο χρονικό ορίζοντα.

Η διαφορά μεταξύ των δύο προτάσεων είναι χαώδης, αφού στο σύνολό τους η Μάντσεστερ προσφέρει περίπου 14 εκατ. ευρώ παραπάνω στον Ντε Χέα, αλλά για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή το οικονομικό περνά σε δεύτερη μοίρα. Ο 24χρονος απέρριψε ήδη την πρόταση της ομάδας του και απλά περιμένει να βρεθεί λύση και να πραγματοποιηθεί η μετακίνησή του στη Ρεάλ, ώστε να επιστρέψει στην Ισπανία.

Την ίδια στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν εμφανίζεται καθόλου διατεθειμένη να πέσει από τα 40 εκατ. ευρώ και όπως φαίνεται η κατάσταση θα μείνει στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x