Ελλάδα

Στα τελικά η Εθνική Παίδων!

Στην τελική φάση του EURO K-17 που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στην Βουλγαρία προκρίθηκε η Εθνική Παίδων, αφού ήρθε ισόπαλη (0-0) με τη Λευκορωσία, τερματίζοντας παράλληλα πρώτη στον όμιλό της.

Την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων πήρε η Εθνική ομάδα, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τη Λευκορωσία για το τελευταίο παιχνίδι του τέταρτου ομίλου της Elite Round του EURO K-17.

Παρόλο που ο βαθμός της ισοπαλίας της ήταν αρκετός για την Εθνική, η ομάδα του Βασίλη Γεωργόπουλου κυνήγησε τη νίκη, είχε όμως την ατυχία να βρει τον τερματοφύλακα των Λευκορώσων, Μαξίμ Πλοτνίκοφ, σε μεγάλη μέρα, πραγματοποιώντας αρκετές μεγάλες αποκρούσεις.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα ότι ο αγώνας τελείωσε με τελικές προσπάθειες 12-3 υπέρ της Ελλάδας.

Παρά το 0-0 όμως, η Εθνική κατάφερε να τερματίσει πρώτη, χάρη στη νίκη της Πολωνίας επί της Ιρλανδίας (1-0) και θα βρίσκεται στους ισχυρούς στην τελική φάση που θα γίνει στη Βουλγαρία τον ερχόμενο Μάιο (6/5-22/5).

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Κατράνης, Ευαγγέλου (68΄ Δοδοντσάκης), Νικολάου, Λημνιός, Μίγγος, Λάμπρου (70΄ Κυρτζιαλίδης), Παυλίδης, Ρέτσος, Νάτσος, Τσίγγος (79΄ Καραμήτος)

Λευκορωσία: Πλοτνίκοφ, Σβετσόφ, Κουτσίνσκι, Κίσελ, Καζάντσεφ, Κόρζουν (76΄ Μπελέζιακ), Μπάχαρ, Σαραμάχα, Ντιτσένκοφ, Μπούρακ, Κουπτσόφ

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x