Stoiximan Super League

Στα υπόψη της Φενέρμπαχτσε ο Κουρμπέλης

Τη περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη φέρεται να εξετάζει η τουρκική Φενέρμπαχτσε. Ξεκάθαρη η θέση και οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.

Στη μεταγραφική λίστα της Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Δημήτρης Κουρμπέλης που αποτελεί τους τελευταίους μήνες ένα δυνατό όνομα στα μανατζερικά γραφεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Φενέρ παρακολουθεί στενά τη περίπτωση του αρχηγού του Παναθηναϊκού και σύντομα θα χτυπήσει τη πόρτα των πράσινων. Με βάση τα δημοσιεύματα οι Τούρκοι είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν μια μεγάλη πρόταση που δεν θα μπορεί… να αρνηθεί το τριφύλλι.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει ξεκάθαρη θέση για τη περίπτωση του Κουρμπέλη. Οι απαιτήσεις των πράσινων είναι στα 4 εκατ. και δεν πρόκειται να δεχθούν οτιδήποτε κάτω από αυτό το ποσό. Άλλωστε θα πρέπει να σημειωθεί ότι το 30% του παίκτη ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης που έχει ποσοστό μεταπώλησης.

Τέλος, τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι από την Τουρκία ενδιαφέρεται για τον Κουρμπέλη και η Μαλάτιασπορ, όμως το συγκεκριμένο σενάριο μοιάζει να είναι φαντασίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x