Γ' Εθνική

Στα υπ’ όψιν, αλλά καμία επαφή ΟΦΗ με Καββακά

Καμία επαφή δεν έχει υπάρξει με τον Τίμο Καββακά για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί μέχρι να ξεκαθαρίσει και τυπικά το μέλλον του Μουράτ Σεροπιάν.

Έντονες είναι οι φήμες που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες και αφορούν την κατάσταση της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ, αφού η ήττα από τον Εθνικό έχει προκαλέσει πολλαπλούς κλυδωνισμούς.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες θεωρείται βέβαιο ότι ο Μουράτ Σεροπιάν θα αποτελέσει παρελθόν «πληρώνοντας» το… μάρμαρο για την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Γ’ εθνική, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι ο ίδιος ο τεχνικός των Κρητικών αποχαιρέτησε για «καλό και για κακό» τους παίκτες του.

Στο πλαίσιο αυτό και όπως συμβαίνει αυτές τις περιπτώσεις, προέκυψαν ονόματα πιθανών διαδόχων –αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η λύση του συμβολαίου με τον Σεροπιάν- με κορυφαίο αυτό του Τιμόθεου Καββακά.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχει γίνει καμία επαφή, αλλά αυτή δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα και τις επόμενες ώρες όταν ξεκαθαρίσει και τυπικά το μέλλον του Σεροπιάν που σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι μετρά ώρες…

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x