Stoiximan Super League

Στα χαρακώματα Σούπερ Λίγκα – NOVA: Πρόταση για απαγόρευση μετάδοσης των αγώνων!

Τεταμένες και πάλι οι σχέσεις της Σούπερ Λίγκας και του συνδρομητικού καναλιού. Στο ΔΣ της Τρίτης κατατέθηκε πρόταση να απαγορευθεί η μετάδοση των αγώνων.

Οι σχέσεις της Σούπερ Λίγκας και της Nova είναι και πάλι σε κρίσιμο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες στο ΔΣ της Τρίτης, μετά την αποχώρηση του Σταύρου Κοντονή συζητήθηκε το ζήτημα με αφορμή παρακρατήσεις που –φέρονται να- έχουν γίνει από το συνδρομητικό κανάλι και ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Ποσό το οποίο αφορά ρήτρες της περσινής αλλά και της τρέχουσας σεζόν.

Με αφορμή αυτό, έπεσαν στο τραπέζι δύο προτάσεις. Μια από τον Παναθηναϊκό, περί δυναμικής αντίδρασης κατά της Nova, πρόταση η οποία στηρίχθηκε από τον Αλέξη Κούγια και άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη και απαγόρευσης μετάδοσης αγώνων.

Έπεσε και δεύτερη πρόταση στο τραπέζι, η οποί στηρίχθηκε από περισσότερες ομάδες. Βάσει αυτής ο πρόεδρος της Λίγκας θα προσπαθήσει να έχει επαφές το συνδρομητικό κανάλι για να βρεθεί μια λύση στο ζήτημα και εάν δεν υπάρξει αποτέλεσμα τότε θα συζητηθούν οι πιο δυναμικές αντιδράσεις από τις ομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x