Super League 2

Στα χαρτιά η Καρδίτσα, «μπλέκει» η Λαμία!

Στο γήπεδο είχε χάσει 2-1, στα... δικαστήρια κέρδισε 3-0 η Καρδίτσα την Λαμία, καθώς κατακυρώθηκε υπέρ της ο αγώνας, λόγω της αντικανονικής συμμετοχής του Μουμίν. Τι σημαίνει αυτό στη βαθμολογία.

Τα πάνω-κάτω ήρθαν μετά τη σημερινή απόφαση της Football League με την οποία δικαιώνεται η Αναγέννηση Καρδίτσας για το παιχνίδι προ καιρού (25 Φεβρουαρίου) με τη Λαμία! Στον αγωνιστικό χώρο η δεύτερη είχε νικήσει 2-1, ωστόσο είχε χρησιμοποιηθεί αντικανονικά ο Μουμίν, με αποτέλεσμα η ΑΣΑ να κάνει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα και σήμερα να κατακυρωθεί υπέρ της το ματς με σκορ 3-0.

Κάτι που σημαίνει πως οι «νικητές» στα χαρτιά ανεβαίνουν στους 23 βαθμούς (απ' τους 20 που είχε) και παραμένουν ζωντανοί για την παραμονή στη Football League (βρίσκονται στην τριάδα που υποβιβάζεται απευθείας για την ώρ). Απ' την άλλη, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη πέφτει στους 39 (απ' τη στιγμή που της αφαιρέθηκε το τρίποντο), κάτι που πλέον την φέρνει ισόβαθμη με Ολυμπιακό Βόλου και ΑΕΛ και χάνει το... πλεονέκτημα που είχε μέχρι τώρα κόντρα στους Θεσσαλούς, για την είσοδο στα πλέι οφ.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Δέχθηκε την ένσταση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ κατά του κύρους του αγώνα της 25-2-2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. Κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της ανυπαίτιας ομάδας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με τέρματα 0-3. Επέβαλε στην ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των έξι χιλιάδων(6.000)ευρώ. Διέταξε την επιστροφή του καταβληθέντος παραβόλου(ένσταση αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x