Στο αγγλικό πρωτάθλημα με της φανέλα της Στόουκ θα αγωνίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Άουγκσμπουργκ.
Ο Έλληνας αμυντικός λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της μετακίνησής του, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις όπου και τόνισε πως «μπορεί να του αρέσει να βγαίνει μπροστά κατά τη διάρκεια των αγώνων, ωστόσο προτεραιότητά του αποτελεί η άμυνα».
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Σίγουρα μου αρέσει να βγαίνω μπροστά κατά τη διάρκεια των αγώνων, αυτό είναι εξάλλου το στιλ μου, ωστόσο είμαι πρώτα από όλα αμυντικός και είτε αγωνίζομαι δεξιά είτε αριστερά, αυτό που προέχει είναι η άμυνα. Ασφαλώς αν έχω την ευκαιρία να επιτεθώ θα το κάνω, να βγάλω σέντρες, να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και αν τα καταφέρω, θα ήθελα να πετύχω μερικά γκολ με την Στόουκ».
?? Kostas Checks In...
— Stoke City FC (@stokecity) January 18, 2018
New recruit Kostas Stafylidis speaks to Stoke City+ after completing his loan move from @FCAugsburg
Full video FREE ?? https://t.co/swhXHS9zRU#SCFC ???? pic.twitter.com/uFHAgihHvL
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






